• +381 64 123 29 40
 • office@orbmarketing.com

  OrbMarketing - Web dizajn i internet marketing

  Za početak dovoljno je da se ukratko upoznate sa tim šta mi nudimo i koliko to može da vam pomogne u poslovanju ?
  Dakle website, kod nas web sajt ili web prezentacija je skup web strana, slika, video materijala, zvuka ili drugog digitalnog materijala kojima se pristupa preko interneta sa računara, mobilnog telefona i tablet uređaja.
  WEB sajt je vaša reklama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  web-design.png

  WEB I GRAFIČKI DIZAJN

  Dizajn sajta mora da bude jedinstven i originalan jer je to Vaš vizuelni idenitet na internetu, kao i da bude vidljiv na mobilnim i tablet platformama (30% posetilaca dolazi na sajt putem mobilnih telefona).
  Web sajt je ogledalo firme i može mu pristupiti svako ko ima internet, bez obzira na udaljenost i doba dana. Nemojte da budete loše predstavljeni na internetu.
  description5.png

  INTERNET MARKETING

  U današnje vreme kada je pristup internetu postao sastavni deo života, svako poslovanje bez interneta i web sajta je osuđeno na propast.
  Prepustite nama da vašu firmu predstavimo na internetu i poboljšamo vaše poslovanje putem vašeg web sajta.
  seo.png

  SEO OPTIMIZACIJA

  Promocija i optimizacija web sajtova za pretraživače. Jako malo ljudi dizajnira web sajtove imajući u vidu vidljivost na pretraživačima, a to je ono što čini Explicit design jedinstvenim.
  Povećajte posetu vašem sajtu tako što će optimizacija web sajta za pretraživače biti pravilno urađena.
  webshop.png

  INTERNET PRODAJA

  Poboljšajte prodaju vaših artikala internet prodajom, prednosti internet prodavnice su velike nabrojaćemo samo neke od njih: internet prodavnica je otvorena 24 sata, nemate troškove zakupa lokala, mali broj zaposlenih, niste teritorijalno ograničeni, možete predstaviti proizvod mnogo detaljnije, vas proizvod je dostupani u bilo kom delu sveta...